Jules

Zangeres Jules krijgt reactie van Bebe Rexha op haar cover!

Jules was even de gelukkigste zangeres van Nederland toen ze van niemand minder dan de popster Bebe Rexha een positieve reactie kreeg op haar cover van Say My Name:

“You Can Sing Bitch!” was de reactie “That Was Awesome Jules, I love you!”

 

Voor het populaire YouTube format ‘You Sang My Song’ van miljoenen platform Glamour US krijgt internationale popster Bebe Rexha een aantal covers van haar hitsingles onder ogen. Een van die covers is van de nietsvermoedende Nederlandse zangeres Jules uit Amsterdam.

Jules weet niet wat haar overkomt op het moment dat ze ziet dat de superster reageert op haar cover van ‘Say My Name’. Met reacties als ‘That was awesome Jules!’, ‘You can sing bitch!’, ‘Jules I Love You’ overlaadt Bebe Rexha de zangeres uit Amsterdam.

Die op haar beurt reageert met een: ohh my god! I’m SO overwhelmed. A world famous popstar sees me singing and saying my name!

This made my week!’

Meer over Jules

Als een rode draad loopt muziek door het leven van Jules. Al van kleins af aan zingt ze, speelt ze piano en cello en schrijft ze haar eigen muziek. De muziekstijl van Jules (pop met een randje soul), komt voort uit genres en artiesten die haar inspireren. Zelf luistert ze graag naar oude soul, gospel, jazz en blues.

Door dit te combineren met moderne popmuziek, weet ze haar signature sound te vinden. Haar liedjes gaan over de ervaringen die ze opdoet. Er ontstaan ideeën in haar hoofd, die ze vervolgens met haar telefoon opneemt en daarna uitwerkt op de piano.

Ze heeft een waanzinnige stem waarmee ze de moeilijkste nummers moeiteloos lijkt te zingen.

Jules debuteerde in maart van dit jaar met haar single Shoe’s Don’t Fit, waarna de singles Wildfire, Reasons en Rain volgden. Ook lanceerde ze op YouTube een cover-format, waarvan deze maand de EP bundel Startin’ Up A Fire is verschenen. @Warner Music

https://www.artistsunfold.com/jules/