K3

Speciaal landelijk premièreweekend voor nieuwste K3 film Dans van de Farao!

Deze zomer hebben Hanne, Marthe en Klaasje van K3 hun tweede bioscoopfilm opgenomen: K3 Dans van de Farao. Op 12 en 13 december wordt er een feestelijk premièreweekend georganiseerd in meer dan 120 deelnemende bioscopen in Nederland. Dan krijgen alle bezoekers voorafgaand aan de film een exclusieve digitale show met K3 te zien en worden er allerlei prijzen weggegeven. De Nederlandse fans zijn de allereerste die de nieuwe film kunnen bewonderen.

In K3 Dans van de Farao zijn naast Hanne, Marthe en Klaasje onder meer Soy Kroon, Britt Scholte en Fenna Ramos te zien. De soundtrack van de film, Dans van de Farao, is te beluisteren op het gelijknamige album, dat inmiddels meer dan 30.000 verkochte exemplaren heeft behaald. De regie van de nieuwste film is in handen van Bart van Leemputten. De vorige bioscoopfilm van K3, genaamd Love Cruise, kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.

Het verhaal van de film

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

Het premièreweekend van de film vindt plaats op 12 en 13 december in Nederland. Kaarten zijn te koop via de deelnemende bioscopen. K3 Dans van de Farao, een samenwerking met Splendid Film, is vervolgens vanaf 16 december te zien in Nederland. @Studio 100