Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie 

Electro-LED-light-duo komt met opwekkende kersttrack.

Ffffreddie is de nieuwste muzikale uiting van het bijzondere duo Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie. En wat voor een track! Deze ballad is een bijzondere ode aan basleraar Freddie Cavalli (o.a. Herman Brood). Hiermee wensen zij iedereen een muzikaal 2021 toe!

Ffffreddie is een bijzondere, warme balladsong die helemaal bij de Kerstperiode past. Warm je op aan deze virtuele fireplace met knappende casiosounds op borsthoogte en long-finger-nail-solo’s van Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie.

Nieuwsgierig? Beluister de track meteen!

En/of bekijk m op Youtube:

Ja maar hoho, wie zijn jullie dan en waar lijkt het op?

Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie
Een Casio-gestuurd electro-LED-light-duo met een snoeiharde bas. Ze zingen Hollandstalige uitermate catchy pop. Nancy zingt en speelt bas. Zij was de vaste bassiste bij Hausmagger. De Roadie zingt en speelt de keys. Zij zat samen met Nancy in de Rockbitch-groep pEp! Waar het op lijkt? Helemaal nergens op, maar je zou kunnen denken aan de kinderen van Eefje de Visser en Spinvis… Op ketamine dan. @Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie