Nightwish

An Evening with Nightwish in a Virtual World.

“We heartily welcome you to spend a night with Nightwish at The Islanders Arms”

De Finse symfonische metalband Nightwish zal in maart 2021 een indrukwekkende live-performance neerzetten die je vanuit huis kunt streamen! Het concert “An Evening with Nightwish in a Virtual World” vindt plaats in The Islanders Arms, een taverne gebouwd in virtual reality. Nightwish organiseert dit unieke concert om deze donkere tijden wat te verlichten.

Verwacht twee onvergetelijke avonden met shows van maar liefst 90 minuten! Ze zullen onder andere nummers spelen van hun nieuwste album, Human. :II: Nature. Dit album hebben ze nog nooit live ten gehore kunnen brengen, dus het concert zal een hoop verrassingen bevatten!

De show wordt uitgezonden door middel van een bijzondere techniek waardoor je een volledige live-ervaring zult beleven. Naast Virtual Reality en 3D-beelden is het mogelijk om te reageren op de band en te chatten met andere fans. Je kunt zelfs een avatar aankleden in Nightwish merchandise!

Het concert is op 12 en 13 maart 2021 met elke avond een eigen setlist! De stream is tot 48 uur na het optreden terug te kijken. Dit wil je toch niet missen? Bestel nu je kaarten via Eventim*!
Tickets →

*Let op: bij het bestellen van de tickets zal je doorgestuurd worden naar de Finse website van Eventim (lippu.fi).

Nightwish

Nightwish is de meest succesvolle band van Finland. Ze hebben een enorme fanbase en staan wereldwijd in de grootste arenas. In Nederland kennen we de band vooral door leadzangeres Floor Jansen, die vorig jaar de sterren van de hemel zong bij het televisieprogramma Beste Zangers. Bekijk hier de waanzinnige uitvoering van het nummer The Phantom of the Opera, dat ze samen met Henk Poort zong.

Verwacht tijdens An Evening with Nightwish in a Virtual World ontzettend harde gitaren, veel headbangen en natuurlijk de prachtige stem van ‘onze’ Floor! @Eventim