Roel van Velzen

Roel van Velzen en Rudolph van Veen zetten Hotel op Stelten.

In een jaar vol restricties wordt december gelukkig nog wel heel speciaal. Artiesten, Meesterkoks en theatermakers hebben samen een heel hotel omgetoverd tot een beleving waar je binnen de RIVM-richtlijnen kunt eten, genieten, slapen en beleven.

In deze eerste editie zetten onder andere Roel van Velzen en band met Rudolph van Veen het hele Hotel op Stelten. Verrassend, gezellig, veilig en ongewoon anders. Tussen 17 december 2020 en 9 januari 2021 verzorgt Novotel Amsterdam Schiphol Airport een totaal van 10 shows waar de gasten vanuit hun eigen kamer genieten van een interactief optreden van Roel, gevolgd door een feestelijk diner van Rudolph en een verrassende afterparty.

Leukste logeerfeestje

De creatieve invulling van het concept ligt in de handen van de Ashton Brothers. Pim Muda van de Ashton Brothers: “De donkere dagen voor kerst zijn dit jaar donkerder dan anders. Hoe leuk is het dan om juist nú zoiets te doen? Op het moment dat je door de deuren van het hotel komt laat je de hele coronaproblematiek achter je en valt er een warme deken over je heen. Beschouw het als het meest bijzondere logeerfeestje ooit. Het is onwijs leuk dat wij onze expertise uit de theaterwereld nu kunnen gebruiken om dit mogelijk te maken.”@Royal Promotions