Ashnikko

TikTok-sensatie brengt debuut-mixtape uit.

Multi-talent Ashnikko brengt aanstaande vrijdag haar debuutmixtape DEMIDEVIL uit. In de tien nummers blijft de eigenzinnige artiest trouw aan zichzelf met een sound die niet in een hokje te stoppen valt en teksten die gaan over empowerment, wraak, vriendschap en relaties – maar altijd in combinatie met humor.

Ashnikko: “The fruit of my loins, the apple of my eye, the product of my blood, sweat, snot, and tears, my mixtape DEMIDEVIL!!!!! I worked so hard on this music I don’t know how to even deal with it being released into the wild. Might have to hibernate for a week or two while everyone listens to it.”

Ashnikko’s nieuwe single ‘Deal With It’ ft. Kelis ging gisteravond in première bij BBC Radio 1. Bekijk hieronder de videoclip, die is geregisseerd door Charlotte Rutherford.

OVER ASHNIKKO
In slechts een paar maanden tijd is Ashnikko wereldwijd een online fenomeen geworden. Met haar uitgesproken teksten en no bullshit mentaliteit zegt ze waar het op staat en zet ze zich in voor meer empowerment onder jongeren. Niet alleen door middel van haar muziek, maar ook door haar sterke looks en visuals. Ze breekt in 2019 door met de EP ‘Hi, It’s Me’. Een van de tracks, ‘STUPID’, gaat viral nadat Miley Cyrus er een TikTok video mee maakt. Afgelopen jaar bracht ze de singles ‘Daisy’ en ‘Cry’ feat. Grimes uit. @Warner Music