FRIDAY

Nederlandse band FRIDAY komt met verrassende debuut EP.

Afgelopen vrijdag 29 januari kwam van de veelbelovende band FRIDAY hun EP A Band Called’ uit. Het is de allereerste EP die ze releasen met onder andere de singles ’21’, ‘Steal Away’ en de nieuwe single ‘All My Life’.

‘All My Life’ gaat over die ene kans, die ene persoon waar je diep van binnen naar op zoek bent. Een unieke kans die wellicht ooit komt en misschien daarna nooit meer.

OVER FRIDAY
‘Thank God it’s Friday’ is niet alleen het motto, maar ook de levenswijze van beste vrienden Koen en Quinten. De vrienden omschrijven hun chemie als yin & yang. Quinten is de donkere kant die graag de diepte in gaat en houdt van de zwaardere, diepere lagen des levens.

Koen is de lichtere kant die graag vooruit wil en zorgt voor de vrolijke energie flow in hun muziek. De vrienden geloven samen dat de wereld maakbaar is. En zo werd FRIDAY vorig jaar midden in de pandemie geboren. Begin 2020 kwam de single ’21’ uit, die werd uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Voor de track werkten ze samen met Britse audio engineer Cenzo Townshend (U2, Snow Patrol, Kings of Leon). Sindsdien is het balletje aan het rollen voor de band die draait om muziek, vrijheid en vriendschap. @Warner Music