Sivert Høyem

Noor komt met verrassende nieuwe solo-EP.

Met zijn nieuwe EP release Roses of Neurosis brengt de zanger van Madrugada Sivert Høyem voor het eerst in vijf jaar weer nieuw solowerk uit.

De frontman van Madrugada kennen we van zijn bijzondere stem en memorabele optredens, zowel met de band als solo. De nieuwe solo EP van Sivert Høyem ‘Roses of Neurosis’ komt uit op 12 februari 2021.

Sivert Høyem kennen we van tijdloze hits als Prisoner of the Road, Sleepwalking Man, Moonlanding, Into the Sea en natuurlijk van de tijdloze Madrugada klassieker Majesty. Met melancholische en rauwe klanken imponeert Høyem op deze briljant mooie nieuwe EP. Hij neemt je mee door een wisselend sferisch landschap vol epische momenten.

Zoals het nummer Devotional de nieuwe single van Sivert Høyem. Hier wordt Høyem’s meesterlijke songwriting versterkt door de muzikale bijdrage van de bekende Noorse jazz trompettist Nils Petter Molvær, die het droomlandschap van de single inkleurt met zijn kenmerkende geluid.

Luister naar ‘Devotional’ via de verschillende streaming services: https://orcd.co/devotional_listen

De EP ‘Roses of Neurosis’ komt uit op 12 februari 2021.

http://siverthoyem.com/