Angie Flare

Singer-songwriter komt met verrassende nieuwe country pop single.

Zangeres en songwriter Angie Flare lanceert binnenkort haar nieuwe single ‘Marry Myself’, een ode aan de zelfliefde. Na de release van haar debuut EP ‘Footprints in the Sand’ in maart 2020, geïnspireerd door de stad Nashville, is het weer tijd voor nieuwe muziek.

‘Marry Myself’ ontstond doordat Angie veel tijd alleen thuis doorbracht. Haar vriend was vaak ‘on the road’ als muzikant. Ze merkte dat ze het heel lastig vond om tijd met zichzelf door te brengen en ze moest echt leren om het zelf leuk te maken en niet bang te zijn voor de eenzaamheid. Angie besefte dat altijd op anderen wachten alleen maar leidt tot teleurstellingen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk. Dat was voor Angie ook een groot houvast tijdens de corona lockdown.

‘Marry Myself’ is een boodschap met een knipoog, maar Angie wil haar luisteraars wel meegeven dat een beetje lief voor jezelf zijn heel veel kan brengen in het leven. Een positieve, krachtige boodschap in deze lastige tijden.  ‘Marry Myself’ is weer een echt country pop nummer, een mooie opvolger van populaire tracks als ‘Home’ van haar eerder uitgebrachte EP. Met invloeden van Nashville artiesten zoals Carrie Underwood.

Na het uitbrengen van haar debuut EP ‘Footprints in the Sand’ in maart 2020, heeft Angie zeker niet stilgezeten. De extra tijd heeft ze gebruikt om flink aan zichzelf en haar muzikale skills te werken, zoals het schrijven van nieuwe muziek. ‘Marry Myself’ is weer een echt country pop nummer, met invloeden van Nashville artiesten zoals Carrie Underwood.

De leuke, bijbehorende videoclip bedacht en produceerde Angie zelf. ‘Een superleuke ervaring, want ik besefte gaandeweg dat ik mijn eigen bruiloft aan het plannen was. Maar dan dus met mezelf. Ik ben bruidsjurken gaan passen en ik moest mijn eigen bruidsboeket en bruidstaart bestellen.

‘Marry Myself’ is nog maar het begin van weer een reeks nieuwe muziek die Angie aan het schrijven is en gaat uitbrengen. De ambitie is om toe te werken naar een tweede EP, wederom vol met moderne countrymuziek met een eigen twist. Angie’s ultieme droom? Een internationale tour met haar band en eigen muziek.

‘Marry Myself’ is vanaf nu beschikbaar op alle streamingdiensten.