Dua Lipa

Zangeres brengt deluxe uitgave Future Nostalgia en nieuwe single uit.

Dua Lipa heeft vandaag haar nieuwe single ‘We’re Good’ gedropt. De track is geproduceerd door Sly en vertelt het verhaal van twee geliefden die beiden hun eigen weg moeten gaan. Het nummer is terug te vinden op de deluxe uitgave van Dua’s album Future Nostaligia, dat ook vandaag is uitgekomen.

Het album bevat in totaal vier gloednieuwe tracks waaronder de single ‘We’re Good’, maar ook ‘If It Ain’t Me’, ‘That Kind of Woman’ en ‘Not My Problem (feat. JID)’ maken deel uit van de tracklist van Future Nostalgia – The Moonlight Edition. Vanaf 26 maart is het album fysiek verkrijgbaar.

Beluister ‘We’re Good’

 

In de videoclip van ‘We’re Good’ zien we gasten in een restaurant op een schip een serenade brengen. Daarnaast neemt het lot van een kreeft een hele onverwachte wending… Bekijk hieronder de videoclip die geregisseerd is door Vania Hetmann & Gal Muggla.

OVER DUA LIPA
Dua Lipa brak in 2016 door met de single ‘Be The One’. Daarna volgden onder andere de hitsingles ‘One Kiss’, ‘IDGAF’ en ‘New Rules’. Haar debuutalbum dat in 2017 verscheen is inmiddels het meest gestreamde album van een vrouwelijke solo artiest op Spotify en ze is de jongste vrouwelijke solo artiest die meer dan 1 miljard views op YouTube behaalde. Eind 2019 begon Dua aan haar terugkeer met de single ‘Don’t Start Now’ en gaf ze optredens bij meerdere award shows waaronder MTV EMAs, ARIAs en AMA’s. Eind maart kwam haar nieuwste album Future Nostalgia uit, waar in augustus de remix Club Future Nostalgia van werd gelanceerd. Dua sloot 2020 af met de livestream Studio 2054. @Warner Music