Mysteryland

Mysteryland heeft hoop voor de tweede helft van festivalzomer 2021.

Mysteryland heeft goede hoop dat ze 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer kunnen omtoveren tot een magisch festivalterrein en kondigt de start van haar kaartverkoop aan. Het grootste dancefestival van Nederland verwacht snel door de tickets heen te zijn.

Ruim 95% van Mysteryland’s trouwe bezoekers hebben gekozen het ticket van vorig jaar te behouden voor de 2021 editie. Voor de resterende tickets wil Mysteryland haar fans als eerste de kans geven om alsnog een kaartje te bemachtigen via een exclusieve pre-sale. Bezoekers kunnen zich hiervoor vanaf vandaag inschrijven via de Mysteryland website. Inschrijven kan t/m 21 februari 12:00.

Het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld waar voorheen onder andere Armin van Buuren, Martin Garrix, Nora En Pure, Sven Väth en Carl Cox optraden heeft ondanks de verplaatsing van vorig jaar goede hoop dit jaar een editie neer te kunnen zetten.

Mysteryland staat bekend als de klassieke afsluiter van de festivalzomer. Elk jaar treden meer dan 300 artiesten op uit verschillende genres, van house, deep-house, big room, bass, techno, trap, trance en minimal tot aan hardstyle, hardcore, R&B, latin en hip hop. Met meer dan 20 stages is er voor ieder wat wils. De kunstzinnige stages variëren van dansvloeren in de open lucht, tot enorme tenten die zich vullen met lasershows en state of the art geluid. Op zaterdag- en zondagavond wordt Mysteryland traditiegetrouw knallend afgesloten met legendarische eindshows vol vuurwerk op de Main stage en Q-dance stage.

De echte diehards kunnen hun festival weekend compleet maken door op de camping te verblijven. Campingbezoekers van Mysteryland krijgen een extra festivaldag op vrijdag en kunnen langer door dan de rest tijdens de afterparties op het terrein.

De inschrijving voor de exclusieve pre-sale gaat via mysteryland.nl/register. Registreren kan tot uiterlijk 21 februari 12:00. Mocht Mysteryland 2021 niet plaats kunnen vinden dit jaar, hebben de bezoekers de mogelijkheid voor een refund van het ticket. @Mysteryland

foto’s Harold Versteeg

INFO

Datum: 27 t/m 29 augustus 2021

Locatie: Haarlemmermeer

Tickets via: www.mysteryland.nl/register

Line-up: stay tuned
Over Mysteryland
Mysteryland is het leidende elektronische muziekfestival van Nederland, georganiseerd door ID&T. De eerste editie van Mysteryland vond plaats in 1993 en is daarmee het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld. Elk jaar trekt het festival 100.000 bezoekers van meer dan 100 nationaliteiten, die 300 artiesten zullen zien optreden op 20 stages.

Mysteryland heeft al veel grote artiesten verwelkomd als Tiësto, Martin Garrix, Armin van Buuren, Carl Cox en Avicii. Het festival representeert alle genres binnen het spectrum van elektronische muziek, van House, Big Room, bass, techno, deep-house, trance, trap en minimal tot hardstyle, hardcor, RnB en hip hop.