Rita Ora

Rita Ora brengt nieuwe single en EP uit.

In samenwerking met de Kazachse DJ en producer Imanbek en David Guetta brengt Rita Ora vandaag de nieuwe single ‘BIG’ feat. rapper Gunna uit. Op de single worden pop, dance en hiphop moeiteloos samengevoegd. De track is tevens de eerste single van de nieuwe EP van Rita Ora en Imanbek: BANG, die ook vandaag is uitgekomen.

BANG bestaat uit vier tracks, waarop een mix van moderne pop en clubcultuur uit de jaren 80 en 90 te horen is. Alle nummers zijn geschreven door zowel Imanbek als Rita. Imanbek beschrijft de EP als een geweldige ervaring, en een project waarbij al zijn favoriete artiesten en producers hebben samengewerkt.

Op 12 februari 2020 19.00 uur verschijnt de EP-video die geregisseerd is door Jasmine Loignon en geproduceerd door Iconoclast. Om 19:30 uur wordt de official music video van ‘BIG’ gelanceerd. Later volgen er nog verschillende visualizers voor alle vier de tracks. @Warner Music