TiiwTiiw

TiiwTiiw op zaterdag 5 maart 2022 in Melkweg Amsterdam.

De Belgisch-Marokkaanse zanger & producer TiiwTiiw heeft inmiddels meer dan een miljard views op YouTube. Op zaterdag 5 maart presenteert hij zijn nieuwe album ‘Khosé’ in Melkweg Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 12 februari om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl.

Ilias Barni, beter bekend als TiiwTiiw, ontwikkelde zeer jong een grote interesse voor muziek. Op 13-jarige leeftijd sloot hij zich aan bij een Dakka Marrakchia-ensemble, populaire muziek die Marokkaanse dans en trance combineert met islamitische religieuze zang. Tussen 2008 en 2014 werd hij (vooral in Brussel) bekend met zijn Dakka-band: ‘Dakka TiiwTiiw’.

Enkele jaren later lanceerde hij zijn project ‘Dream Tiiw’. Samen met o.a. Naza, L’Algerino, Rachid Kasmi, Dj Hamida, Cheb Nadir, Blanka en Sky bracht hij talrijke hits uit. Inmiddels zijn de videoclips van TiiwTiiw meer dan een miljard keer bekeken op YouTube. Dat is meer dan Angèle, Romeo Elvis en Damso samen!

Enkele maanden geleden bracht hij zijn eerste solo album ‘Khosé uit die hij live zal spelen in Melkweg Amsterdam. @Greenhouse Talent