Tim Akkerman

Tim Akkerman viert twintigjarig jubileum in Haagse Koninklijke Schouwburg.

Tim Akkerman FOTO EN COPYRIGHT HENRIETTE GUEST

Tim Akkerman is vastbesloten zijn twintigjarig jubileum niet door de lockdown en de pandemie te laten verpesten. De altijd positief ingestelde Haagse zanger heeft daarom besloten de première van zijn theatershow op 20 februari door te laten gaan.

In een leeg Koninklijke Schouwburg in Den Haag zal Tim deze avond op het podium staan en kunnen zijn fans middels een livestream het optreden volgen.

De theatershow betekent voor de veertigjarige Tim de aftrap van zijn twintigjarig jubileum als muzikant. Hoewel er eigenlijk geen spectaculaire theatershows kunnen worden gegeven, heeft Tim toch het plan opgevat om van zijn premièreshow in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag iets spectaculairs te maken.

Tijdens de show zijn songs uit het oeuvre van Tim in zijn beginjaren bij Di-rect te horen, de muziek die hij daarna als solozanger uitbracht en de muziek die hij maakte, geïnspireerd door zijn grote idool Bruce Springsteen. Op het podium staat Tim uiteraard samen met zijn vaste band The Ivy League.

De kaarten voor dit unieke concert zijn beperkt omdat er online niet meer kaarten verkocht gaan worden dan de capaciteit van het Haagse theater. ‘Daarbij houd ik de hoop dat ik mijn publiek verderop dit jaar weer in het theater mag verwelkomen.’ @Royal Promotions

Meer informatie en kaartverkoop

Kaarten voor de livestream zijn voor 15 euro te koop via: www.hnt.nl