K3

Nu al vijftien verschillende versies van K3’s 10.000 Luchtballonnen.

Na de oproep van K3 om een eigen versie van hun single ’10.000 Luchtballonnen’ te maken, is dat door veel mensen opgepakt. Op de website van K3 zijninmiddels vijftien unieke versies van dit nummer te beluisteren. Van rock, EDM tot zelfs een metalversie. De bigbandversie is vanaf vandaag via alle streamingskanalen te beluisteren.

Hanne, Marthe en Klaasje kwamen op dit idee nadat de bigband UB2 Union een eigen versie van ‘10.000 Luchtballonnen’ had gemaakt. K3 was hierover zo enthousiast dat ze met de band een videoclip in kerstsferen maakte.

Op de website staan inmiddels vijftien verschillende versies van de hit ‘10.000 Luchtballonnen’. Van rock, EDM tot metal. De kerstclip van K3 is nu al meer dan honderdduizend keer op Youtube bekeken. Na de vele vragen die K3 van hun fans heeft gekregen, is besloten om de versie van de bigband UB2 Union vanaf vandaag op alle streamingsdiensten te plaatsen.

Eén van de versies is gemaakt door de Brabantse metalband Changing Tides. Sinds zij dit nummer online zetten, is deze versie al meer dan 70.000 keer bekeken.

‘10.000 Luchtballonnen’ is één van K3’s bekendste hits en heeft inmiddels 36 miljoen views op Youtube en 12 miljoen streams op Spotify. Alle unieke varianten op het nummer konden vervolgens worden gedeeld met de hashtag #SamenK3. Met dit initiatief hoopte K3 de mensen thuis met elkaar te verbinden door middel van muziek. @Royal Promotions

Foto’s Esmee Burgersdijk en Harold Versteeg

Alle versies zijn op de website van K3 te zien en te beluisteren:
https://studio100.com/samenk3

Link naar de Bigband versie van ’10.000 Luchtballonnen’:
https://studio100.lnk.to/samenk3