LIVE ON THE BEACH André Hazes en Tino Martin

Artiesten op LIVE on the BEACH 2021.

Foto Harold Versteeg

Twee topartiesten samen op één avond op het podium van LIVE on the BEACH! Zowel André Hazes als Tino Martin hebben een grote schare fans en staan beide garant voor uitverkochte stadionshows. Deze zomer, op donderdag 2 september 2021 zullen zij de serie LIVE on the BEACH strandconcerten openen op het strand van Scheveningen: André Hazes en Tino Martin – LIVE on the BEACH.

André Hazes scoorde op zijn dertiende zijn eerste nummer 1-hit; Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader. Zeven jaar later verscheen zijn eerste album Mijn Beste Vriend en al voor zijn 25e had hij vier albums uitgebracht. Leef bereikte nummer 2, opvolgers Wijzer en Anders schoten allebei naar nummer 1. Tussendoor werd André overladen met goud, platina en prijzen zoals Buma Awards, een Edison en de 100%NL Publieksprijs.

Andre Hazes op 538 Koningsdag in Breda [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Tino Martin ontving in 2018 voor de tweede keer een Edison Popprijs. Toen had hij er al een paar Ziggo Dome shows opzitten. Het succes lacht hem toe; in dat jaar brengt hij zijn derde album uit en zien ruim 1,2 miljoen kijkers hoe hij ‘Zij weet het’ in het programma Beste Zangers van Nederland zingt.  Dit werd zijn eerste Top 40-hit met als hoogste notering nummer 10, waarmee hij zowel een Gouden als Platina Award behaalde. En het succes houdt niet op want ‘Was sorry maar genoeg’,  ‘Proost op het leven’  een duet met René Froger, en ‘Loop niet weg’, een samenwerking met Emma Heesters en Kriss Kross Amsterdam worden grote hits.

Blok vanaf nu donderdag 2 september in je agenda, want dit wil je niet missen! @LIVE ON THE BEACH

André Hazes en Tino Martin – LIVE on the BEACH