OG3NE

‘Dat ben jij’ nieuwe single van OG3NE.

Op vrijdag 26 maart verschijnt de nieuwe single van OG3NE getiteld ‘Dat Ben Jij’. Een lief teder liedje over een grote levensvraag. Zijn dierbaren die er niet meer zijn op de een of andere manier nog bij ons? En zo ja op welke manier?

Vele mensen die met verlies te maken hebben gehad vragen zich dit regelmatig af en wachten op dat ene teken. Sommigen vinden het en voor anderen blijft het een open vraag. Luister, doe je ogen dicht en voel de invloeden van de natuur om je heen… misschien schuilt er meer in dan je denkt.

‘Dat Ben Jij’ werd gemaakt op writerscamp waar OG3NE voor het eerst zelf mee schreef aan diverse liedjes. “We wilden muziek maken met teksten en onderwerpen die dicht bij onszelf staan en dat is gelukt.”

We blijven bezig en zoeken naar mogelijkheden. Ondanks het afbreken van de ‘Sweet Harmony Tour’ en het annuleren van veel optredens blijven we optimistisch plannen maken. De succesvolle “Home Isolation Video’s” en concerten, die wereldwijd veel aandacht kregen, waren hier ook het gevolg van.

Vorige week zongen we met Herman van Veen een prachtige versie van “Opzij, Opzij” bij “Matthijs Gaat Door” en gisteren hebben we een serie van 3 Lockdown Live ‘The Disco Edition’ streamconcerten zeer succesvol afgerond. Inmiddels zijn we al weer met nieuwe ideeën bezig. Maar nu eerst “Dat Ben Jij”! @Royal Promotions

Foto’s Arnold vd Horst Fotografie