Suzan & Freek

Duo komt met nieuwe single Goud.

Suzan & Freek hebben hun nieuwe single Goud uitgebracht. Goud is de opvolger van De Overkant met Snelle. Die single kwam in augustus vorig jaar uit en bereikte in december de platina status.

Suzan & Freek hebben ondanks de lockdowns niet stilgezeten. Suzan: “Het afgelopen jaar hebben we niet kunnen optreden, maar dat heeft ons veel ruimte gegeven voor creativiteit en het schrijven van nieuwe muziek. Alleen wij samen, onze stemmen – met gitaar en piano – als basis.”

Het leverde onder meer de single Goud op. “Onze liedjes gaan vaak over de liefde. Hoe kan het ook anders, haha! Ook in Goud zingen we over een relatie, met alle ups en downs die daarbij horen”, legt Freek uit. Het duo is blij om weer nieuwe muziek uit te brengen. “We kunnen nu al niet wachten om Goud voor het eerst live te mogen spelen.”

Beluister Goud

Afgelopen seizoen waren Suzan & Freek te zien in het AVROTROS-programma Beste Zangers. Vorig jaar ontvingen ze voor hun debuutalbum Gedeeld Door Ons een BUMA NL Award en een Edison. @Sony Music