Tim Schou

Tim Schou – Hero/Loser

Deense singer-songwriter komt met bijzonder debuutalbum.

Op 9 april a.s. verschijnt van de Deense Tim Schou het debuutalbum HEROE/LOSER, een persoonlijk document van zelfreflectie over een bijzondere reis.

Het verhaal van het album bestrijkt een periode tussen 2014 en 2021, vanaf het moment dat de troubadour, couch-surfer en songwriter de wijde wereld intrekt met zijn muziek tot nu, het einde van de reis, bezegeld met een nieuw album.

Op HERO/LOSER vind je thema’s terug als liefde, zelfbewustzijn, reizen, vrienden en vriendinnen en break-ups. Het resultaat is een overtuigend album waarop meerdere genres voorbijkomen, maar vooral het authentieke singer-songwriter genre. We horen de karakteristieke stem van Tim Schou, met eigen gitaarbegeleiding waaruit de gedrevenheid van deze artiest keer op keer naarvoren komt.

Tim Schou werkte samen met een groot aantal co-writers en co-producers en dat resulteert in pure kwaliteit. Een album met 11 tracks in totaal waarop hoogtepunten als Mad Love (feat. Sophie Darum), Missing Persons en de eerste single Where You Are.

HEROE/LOSER wordt op 9 april 2021 uitgebracht op vinyl en digitaal.

https://facebook.com/timschoumusic