Walk This Way Fototentoonstelling

Patronaat lanceert fototentoonstelling ‘Walk This Way’.

Vrijdag 26 maart om 18:00 lanceert Patronaat i.s.m. Frans Hals Museum, Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, Toneelschuur en Pletterij de wandelroute-en-fototentoonstelling ‘Walk This Way’.

Twintig Haarlemse fotografen exposeren ruim zestig werken dwars door de stad in de etalages en ramen van lokale ondernemers, culturele instellingen en organisaties. ‘Walk This Way’ presenteert het rijke, diverse culturele aanbod van de Haarlemse binnenstad, genereert extra verkoopmogelijkheden voor ondernemers én nodigt wandelaars uit met een andere blik naar de prachtige Haarlemse binnenstad te kijken.

Naast een online te volgen routekaart wijzen duurzame straatstickers toevallige passanten op de expositie. Door een QR-code te scannen met je smartphonecamera kom je direct uit op de online routekaart.

Meer weten? Via onderstaande link verkrijg je het persbericht, link naar online routekaart, lijst van deelnemende locaties & fotografen en online visuele uitingen. @Patronaat