3FM Awards

3FM Awards met Chef’Special als grote winnaars.

Op 15 april zijn in TivoliVredenburg de jaarlijkse 3FM Awards uitgereikt. Anders dan anders maar daarom niet minder leuk. Onze fotograaf/journalist Gwendolyne van Erp was erbij en deed (foto) verslag.

De awardshow op 15 april was onderdeel van de Fieldlab pilotevenementen. Sander Hoogendoorn & Eva Koreman presenteerden de avond. Tot en met 15 april kon je via 3FM kaarten om erbij te mogen zijn. Hoe? Door de winacties op onze socials te volgen of door het Ticket Alarm op de radio in de gaten te houden.

1000 mensen mochten er fysiek bij zijn, allemaal met een negatieve Coronatest op zak in verschillende bubbels. Het evenement werd met 120.000 kijkers op de Youtube livestream heel goed bekeken.

Er waren speciale momenten tijdens de show, zoals Spike (Direct) skydivend door het publiek. Optredens waren er van Son Mieux, Froukje, Krezip (Eerder opgenomen), Nana Adjoa (Eerder opgenomen), The Vices, DI-RECT (eerder opgenomen).

Snelle kon helaas niet aanwezig zijn omdat hij al een tijdje overspannen thuis zit. Maar virtueel was iedereen erbij. Fotografie: Gwendolyne van Erp.

And the winners were…

Jan Smeets wint de voor het eerst uitgereikte 3FM Legend Award

3FM Talent

Froukje

Beste Album
Chef’Special – Unfold

Beste Artiest
Eefje Visser

Beste Groep (Was tot het laatste moment spannend werd bepaald door stemmen tot aan de uitreiking)
Chef’Special

Beste Samenwerking
Snelle & Maan