Danny Vera

Zanger is klaar voor grootste show ooit!

Nederlands bekendste Americana-zanger Danny Vera speelt op vrijdag 24 december 2021 zijn grootste show ooit in de Ziggo Dome.

De afgelopen jaren wist Vera show na show uit te verkopen, ontving hij een gouden plaat voor zijn radiohit ‘Roller Coaster’ én bereikte hij met dezelfde single in 2020 de nummer 1-positie in de NPO Radio 2 Top 2000. Tickets voor de show in de Ziggo Dome gaan aanstaande vrijdag 16 april om 10:00 uur in de voorverkoop via www.veraziggodome.nl.

”Na zo’n ongelofelijk raar jaar, ben ik blij aan te mogen kondigen dat ik mijn grootste show ooit ga doen in de Ziggo Dome op 24 december 2021. Spannend, maar ik kan niet wachten om weer op een podium te staan en voor jullie een geweldige show te spelen, ik hoop jullie daar te zien!” – aldus Danny Vera.

Foto Gwendolyne van Erp

Na jarenlang de kleine zalen te hebben veroverd met recht-uit-het-hart gespeelde Americanamuziek en zijn optredens als huisband van sportprogramma Voetbal Inside, breekt Danny Vera in 2019 ook bij het grote publiek door met zijn superhit ‘Roller Coaster’. Het nummer pronkt uiteindelijk meer dan een half jaar in de Nederlandse Top 40 en komt als hoogste binnenkomer óóit binnen op plek 4 in de NPO Radio 2 Top 2000. Een jaar later stoot Danny Vera zelfs Queen van de troon en voert ‘Roller Coaster’ de lijst der lijsten aan.

Nieuwe muziek
Naast de nummer 1-notering in de NPO Radio 2 Top 2000, bracht het afgelopen jaar nog meer hoogtepunten. Zo kwam afgelopen november zijn album The New Now binnen op de eerste plaats van de Album Top 100 en op persoonlijk vlak was er een hoogtepunt met de komst van zijn eerste kind. Verwacht nieuwe songs en oude favorieten van Danny Vera in de Ziggo Dome op 24 december 2021. @Friendly Fire

Danny Vera in de Ziggo Dome 
24 december 2021
Ziggo Dome, Amsterdam
Ticketprijzen vanaf €35,00 (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten)

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande vrijdag 16 april 2021, om 10:00 uur via www.veraziggodome.nl.