OG3NE

’SUMMER VIBES LIVE’ streaming concerten.

Klaar voor het ultieme zomergevoel? We kruipen langzaam naar de zomer. Hopen op betere tijden met ongedwongen vertier.

Droomt u inmiddels ook van warme zilte stranden, wuivende palmbomen en een verfrissende duik in de zee? In drie ‘SUMMER VIBES LIVE’ streamingconcerten nemen wij u nog een keer mee, ditmaal naar de zwoele zomeravonden met de allergrootste summer & vakantiehits.

Na het ongekende succes van de Home Isolation Video’s & Concerten, drie zeer geslaagde streaming kerstconcerten vanuit de Winter Efteling en de drie STREAMING ‘LOCKDOWN LIVE’ CONCERTEN met als thema ‘THE DISCO EDITION’ hebben we besloten nog drie keer een ongedwongen online feest te gaan geven.

Op ZATERDAG 24 APRIL, 1 & 8 MEI 2021 van 20.00 uur tot 21.00 uur geeft OG3NE drie verschillende ‘SUMMER VIBES LIVE’ streaming concerten. Waan je op het warme strand, dansend met je voeten in het zand.

Door een live stream ticket aan te schaffen haalt u OG3NE gewoon in huis voor het ultieme thuis strandfeest! @Royal Promotions

Foto Arnold vd Horst

Voor de allerlaatste keer drie totaal nieuwe verschillende OG3NE ‘SUMMER VIBES LIVE’ STREAMING CONCERTS met de allergrootste zomerknallers. De linkverkoop begint WOENSDAG 14 APRIL om 9 uur via www.ticketpoint.nl. De prijs voor een streaminglink is € 8,95 per concert. Een passe-partout om alle drie de concerten te kunnen zien kost € 22,00.