parson

Nieuwe Nederlandse act dropt eerste single.

Op 30 april aanstaande zal de eerste single ‘binge’ worden uitgebracht van de nieuwe Nederlandse act parson.

parson is een alternatieve popartiest die de waarheid predikt over sociale kwesties waarmee zijn generatie en hijzelf worden geconfronteerd. In zijn werk zet hij de grootste leermomenten uit zijn jeugd om in hoopgevende anthems, waarbij elementen van electro pop en hiphop met elkaar worden verweven.

De ijverige derdejaars(rockacademie)student is gevestigd in Tilburg, maar timmert hard aan een kickstart van zijn carrière door het gehele land en daarbuiten.

FRIS DEBUUT VAN NEDERLANDSE BODEM

De hagelnieuwe popartiest parson brengt op 30 april zijn eerste single ‘binge’ uit. De 21-jarige bassist staat niet alleen voor het bespreekbaar maken van de hoogte- en dieptepunten uit het leven, maar ambieert ook het leren van fouten. Vanuit dat standpunt besloot hij dan ook een break-up song te schrijven, een liefdes track zonder alle welbekende clichés.

Zo ontstond de gedachtegang om een toxic relatie te willen verwoorden als het alsmaar blijven bingewatchen van een reeks slechte TV-shows vol met pijn, leugens en verdriet. De track start met timide gitaarspel, maar ontpopt al snel in een hoogwaardige productie met invloeden uit de hedendaagse hiphop. Zijn karakteristieke stemgeluid komt sterk naar voren in de pakkende refreintjes en de track wordt vervolgens afgesloten met een kleine drop. @parson