Sarita Lorena

Zangeres brengt eerste single van debuut-EP uit.

In de aanloop naar haar nieuwe EP Lagrimas, brengt Sarita Lorena elke twee weken een nieuwe single uit. Ze trapt af met de single Geen Liefde, waarop Sarita zowel in het Nederlands als het Portugees te horen is. Over de track vertelt ze: “Naarmate je realiseert dat je jezelf tekort doet door te blijven hangen in toxic relaties, wil je geen liefde meer verspillen aan de persoon die jouw liefde niet waardeert. Geen Liefde gaat voor mij over het loslaten van iemand waarvan je weet dat diegene niet goed voor je is.”

De afgelopen jaren groeide de Braziliaans-Nederlandse zangeres en songwriter uit tot een boegbeeld van de latin-sound in Nederland. Na een reeks singles, brengt Sarita binnenkort haar tweetalige debuut-EP Lagrimas (tranen) uit, waarvoor ze putte uit diverse genres en invloeden. “Ik wil niet in één straatje passen. Ik bewandel mijn eigen pad. Ik noem het Sarita-pop.” @Sony Music