Dutch Valley

Jubileumeditie met Anouk, André Hazes, Snollebollekes, Broederliefde en Tino Martin.

Festival Dutch Valley in Velsen. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Verdeeld over zeven verschillende podia treden aankomende zomer op 15 augustus in recreatiegebied Spaarnwoude, te Velsen meer dan 100 Nederlandse topacts en artiesten op. De podia worden gevuld met alle muzikale stijlen die ons land rijk is, variërend van pop, rock, hiphop, après ski, Nederlandstalige muziek, dance, disco en soul.

Namens de organisatie roemt de woordvoerder de komst van superster Anouk: ‘Een primeur, want nooit eerder was Anouk bij ons te bewonderen. En dat op onze 10 verjaardag! Wij zijn ontzettend trots dat zij deze speciale editie extra luister komt bijzetten’. De marketing manager vult aan: ‘Ook met de komst van André Hazes en feestfenomeen Snollebollekes doen wij de grote schare Dutch Valley-fans zeker een groot plezier. En de speciale 10 years show van Broederliefde op ons hoofdjubileum wordt zonder twijfel ook heel bijzonder’.

Naast Anouk, André Hazes (met band) en Broederliefde zullen o.a. Tino Martin, Jan Smit, Kris Kross Amsterdam, Josylvio en FeestDJRuud XXL te horen zijn op de 10e verjaardag van Dutch Valley.

De laatste kaarten en het volledige programma met alle artiesten en podia zijn te vinden op www.dutchvalley.nl.@Dutch Valley

Foto’s Harold Versteeg