Johan Keeman

Nieuwe single Johan Keeman nu uit.

Op 7 mei kwam de song Tegen De Vlakte uit, de nieuwe single van de Nederlandse zanger Johan Keeman.

Het is een stevig pop/rock nummer, dat door Keeman opgenomen werd met zijn band, maar ditmaal met de toevoeging van Jan-Peter Bast op hammond. Bast kennen we waarschijnlijk wel van de legendarische band The Scene, waar hij een aantal jaren mee optrad. Het is deze invloed die in de nieuwe de muziek van Keeman goed terug te horen is. Het resultaat is een memorabele song die zeker door een groot publiek gehoord moet worden.

Keeman produceerde de single samen met Ernst van Dusseldorp, die ook de mix heeft gedaan. Tegen De Vlakte is de eerste van twee singles, die zowel op de streaming platforms (zoals Spotify en YouTube) als op CD zullen verschijnen.

www.johankeeman.nl
www.facebook.com/johankeemanmuziek
www.instagram.com/johankeeman