Saweetie

Hiphop artiest dropt nieuwe single ‘Fast (Motion)’.

De Amerikaanse hiphop artiest Saweetie heeft vandaag haar nieuwe track ‘Fast (Motion)’ gedropt. Het nummer is ge├»nspireerd op de iconische dance culture in Miami en geeft een voorproefje op het langverwachte debuutalbum Pretty B*tch Music, dat 25 juni uitkomt. Op dit album is ook Saweetie’s hit ‘Best Friend’ feat. Doja Cat te vinden.

Met Pretty B*tch Music wil Saweetie vrouwen aanmoedigen om meer zelfvertrouwen en kracht te krijgen en stimuleert ze hen om een eigen definitie aan ‘mooi’ te geven. Producers die onder andere aan het album hebben meegewerkt zijn Timbaland, Danja, Lil John, Murda Beatz.

Saweetie heeft vandaag ook de videoclip van de nieuwe single uitgebracht. Hierin verslaat ze met gemak haar concurrenten in de boksring en op het voetbalveld. Ook is er een rol weggelegd voor professioneel WNBA basketballer A’ja Wilson. Bekijk hieronder de video.

OVER SAWEETIE
Saweetie groeit op in een gezin vol verschillende culturen: haar vader is Afrikaans-Amerikaans en de roots van haar moeder liggen in China en de Filipijnen. Op haar veertiende begint ze met rappen over YouTube beats en schrijft ze gedichten. Ze wordt bekend door haar car raps in 2017 en een jaar later scoort ze succes met de EP ICY GRL, die binnen no-time de 100 miljoen Spotify streams aantikt. Later volgt de EP High Maintenance met de hit ‘My Type’. @Warner Music