Zoë Livay

Voice zangeres brengt verrassende nieuwe single uit.

Zoë Livay is de nieuwste signing van Warner Recorded Music. Vandaag brengt ze haar single ‘Wijn en Rozen’ uit. De track markeert een nieuwe stap in de carrière van Zoë waarin ze muziek gaat uitbrengen die persoonlijker is dan ooit. Zo gaat ‘Wijn en Rozen’ over een innerlijke pijn die haar maar blijft achtervolgen en dat ze haar verdriet letterlijk wegdrinkt.

Zoë heeft zichzelf het afgelopen jaar goed leren kennen. Ze worstelde 24/7 met negatieve gedachten en vond het moeilijk om dit met anderen te bespreken. In het najaar van 2020 realiseerde ze zich dat ze genoeg zelfliefde moet gaan voelen en haar gedachten niet meer voor zichzelf moet houden. Het is tijd om deze te delen. Haar missie is dan ook: share your thoughts, empower eachother.

De nummers zijn opgenomen in haar eigen slaapkamer, de plek waar Zoë kwetsbaar durft te zijn en haar ongeremde emoties in haar tracks kan leggen. Naast ‘Wijn en Rozen’ brengt Zoë vandaag ook de track ‘Let It Go’ uit. Het zijn twee uitersten: ‘Let It Go’ staat voor licht en ‘Wijn en Rozen’ voor duisternis, want het zijn de dromen en demonen die Zoë in balans houden.

Bekijk hieronder de videoclip van ‘Wijn en Rozen’.

 

“Ik ben intens gelukkig om samen te mogen werken met Warner Music. Hun creatieve visie sluit perfect aan bij mijn creatieve wat gekke mind en het gevoel dat Warner mij juist versterkt in het hebben en uiten van die creativiteit is priceless. Ik zie om die en meerdere redenen de toekomst zeer rooskleurig in en kijk uit naar alle mooie dingen die we samen mogen gaan doen.” –

OVER ZOË LIVAY
Zolang Zoë Livay het zich kan herinneren speelt muziek een grote rol in haar leven. Tijdens haar jeugd draait haar moeder thuis muziek van André Hazes en Shakira, ze zingt in de kerk en maakt onderdeel uit van een popkoor. Het is dan ook niet zo vreemd dat Zoë zich op 18-jarige leeftijd aanmeldt voor The Voice Of Holland en daar de jury omver blaast met een prachtige versie van ‘Hometown Glory’.

Na haar deelname aan The Voice bracht Zoë verschillende tracks uit. Nu is het tijd voor een nieuwe stap in haar carrière. Afgelopen jaar tekende ze bij Warner Recorded Music en aankomende tijd zal ze meerdere nieuwe tracks uitbrengen.

Zoë heeft een ongelofelijk krachtige stem die meteen bij je binnen komt, en met die stem zingt ze over kwetsbare thema’s waarin ze de complexiteit van het leven een prachtige melodie geeft. Het hele team van Warner Music Nederland staat klaar in de startschotten om Zoë ook aan de rest van Nederland te tonen. @Warner Music