Brian Setzer

Legendarische Gitarist, Songwriter en Vocalist komt met eerste soloalbum in zeven jaar.

BRIAN SETZER brengt GOTTA HAVE THE RUMBLE, zijn eerste studio album in 7 jaar, uit op 27 augustus via Surfdog Records (CD Digipack, Digitaal en later in de herfst op vinyl (TBA)).

Vandaag deelt de legendarische gitarist, songwriter, vocalist en winnaar van 3 Grammy’s zijn eerste single/video, “CHECKERED FLAG”. In de geanimeerde muziekvideo is een hot rod race te zien gecreëerd door grafisch artiest Juan Punto.

Het album is geproduceerd door Julian Raymond (Glen Campbell and Cheap Trick) en alle tracks zijn (co-) geschreven door Setzer. Het album is opgenomen in zowel Minneapolis (Setzer’s nieuwe thuis) en Nashville. GOTTA HAVE THE RUMBLE is een gloeiendheet album van begin tot eind – Amerikaanse muziek versterkt tot 10 – met nummers vol dynamiek en bravoure.

Hoogtepunten zijn onder meer ‘Checkered Flag’, ‘Smash Up On Highway One’, ‘Drip Drop’, ‘The Cat with 9 Wives’, ‘One Bad Habit’ en ‘Rockabilly Banjo’. @Mascot Label Group