Dopebwoy en Jonna Fraser

Duo dropt nieuwe single ‘Erop Eraf’.

Credits: Jorden Hendriks

Dopebwoy en Jonna Fraser hebben vandaag hun nieuwe single ‘Erop Eraf’ gedropt. De track heeft de zomerse afrosound die we van Dopebwoy en Jonna Fraser gewend zijn en viert het einde van al die saaie maanden die we in lockdown hebben geleefd.

“Tijd voor een party, it’s been a long time! Samen met m’n bro Jonna heb ik een summer anthem voor jullie gemaakt!” – Dopebwoy

Het is exact een jaar geleden dat Dopebwoy en Jonna Fraser een hit scoorden met ‘Vakantie’. Het nummer heeft inmiddels al meer dan 35 miljoen streams op Spotify. Nu zijn ze terug met een nieuwe track die geproduceerd is door FRNKIE. Bekijk hieronder de videoclip die geregisseerd is door Caio Silva en Pepe Favela.
Credits: Jorden Hendriks

OVER DOPEBWOY
Jordan Jacott, beter bekend als Dopebwoy, is een Nederlandse rapper en producer. De hitsingle ‘Cartier’ betekende zijn doorbraak binnen de Nederlandse hiphopscene. Het nummer stond meer dan 12 weken in de top 10 van de Nederlandse single charts. Zijn debuutalbum Forever Lit (2019) stond ruim 15 weken in de top 10 van de Nederlandse album charts. Begin 2020 kondigden Dopebwoy en Warner Music aan gezamenlijk het platenlabel Forever Lit Records in het leven te roepen, waar hij in 2020 zijn album Hoogseizoen op uitbracht. De plaat, waar onder andere de hits ‘Champagne Papi’ en ‘Dansen Aan De Gracht’ op staan, behaalde in april de platina status. @Warner Music