Elfia Fairy Nights

Fairy Nights, Close Encounters of the Fairy and Ghostly Kind.

Elfia Fairy Nights is een bijzondere kostuumreis. Zoals de bezoekers van het inmiddels niet meer weg te denken fantasy evenement Elfia, dat twee keer per jaar plaatsvindt. Een onvergetelijke belevenis.

Traditiegetrouw vindt in april op Kasteel de Haar het grootschalige fantasy evenement Elfia plaats. Dit jaar was er geen Elfia zoals de fans dat gewend zijn, maar het kleinschalige Fairy Nights. Ditmaal een kostuumwandeling door de tijd in de prachtige omgeving van Kasteel de Haar.

Daar kon je in de mysterieuze avondschemering en in het avondduister de mysteries van Kasteel de Haar ontdekken en vooral genieten van het buiten zijn op een warme zomeravond. Aan het concept is dit jaar een grote groep acteurs toegevoegd die tot de verbeelding sprekende personages uit het verleden uitbeelden.

“Fairy Nights, Close Encounters” is een kostuum wandeling, een magical journey die zich afspeelt in 1891. Wees voorbereid op vreemde ontmoetingen en op de onthulling van 3 schokkende geheimen. Dit wordt een Fairy Night die je niet snel zal vergeten.

Het avontuur en de oplossing van de magische geheimen eindigt met een spectaculaire seance show in de kapel. Fairy Nights op 18 en 19 juni in en rondom Kasteel de Haar bij Utrecht @Elfia

www.fairynights.elfia.com

Fotografie Gwendolyne van Erp