Elton John

Farewell Yellow Brick Road The Final Tour in GelreDome Arnhem.

Singer Elton John in ZiggoDome Amsterdam, the Netherlands [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Elton John heeft de allerlaatste speeldata van zijn afscheidstournee in Europa en de Verenigde Staten aangekondigd. Donderdag 9 juni 2022 staat hij met zijn Farewell Yellow Brick Road The Final Tour in GelreDome in Arnhem. Dit is de laatste keer dat Elton John met een tournee Nederland aandoet. De kaartverkoop start dinsdag 29 juni om 10.00 uur.

Met veel enthousiasme kondigt Elton John de allerlaatste speeldata aan voor zijn met meerdere prijzen bekroonde Elton John Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour in Groot-Brittannië, Europa en Noord-Amerika. Elton John sluit zijn wereldtournee af in grote stadions, en begint op 27 mei 2022 in Frankfurt. The Final Tour doet Europese steden aan zoals Milaan, Parijs én Arnhem op 9 juni 2022. Het concert in GelreDome is de laatste keer dat Elton met een tournee Nederland aandoet.

Elton John won onlangs nog de 2021 iHeartRadio “Golden Icon” Award en zijn tournee werd onderscheiden met meerdere prijzen, waaronder de 2020 iHeartRadio Music Award voor “Tour Of The Year,” 2020 Pollstar “Major Tour of the Year” en de 2019 Billboard Music Award voor de “Top Rock Tour.” De Elton John Farewell Yellow Brick Road Tour startte op 8 september 2018 met uitverkochte shows en kreeg sindsdien lovende recensies over de hele wereld.

De bejubelde show neemt het publiek mee op een magische reis door zijn vijftigjarige carrière, langs nooit eerder vertoonde foto’s en video’s en Eltons meest geliefde nummers uit een legendarisch repertoire met onder meer ‘Bennie and the Jets,’ ‘Rocket Man,’ ‘Tiny Dancer’ en ‘Philadelphia Freedom.’ @Mojo Concerts

Foto: Harold Versteeg

Elton John – Farewell Yellow Brick Road The Final Tour

Donderdag 9 juni 2022 | GelreDome Arnhem

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €72.80 (incl. servicekosten)