Kaleo

IJslandse rockband  op 21 januari naar Afas live.

De IJslandse rockband KALEO geeft op vrijdag 21 januari 2022 een concert in AFAS Live in Amsterdam. Het concert is onderdeel van de Fight or Flight Tour. De kaartverkoop start vrijdag 25 juni om 10.00u via Ticketmaster.

Sinds de release van hun goud-gecertificeerde doorbraakalbum A/B uit 2016, geniet KALEO wereldwijde bekendheid met hun alternatieve rock sound. Het album bracht meerdere hitsingles voort: het GRAMMY-genomineerde No Good en het goudverkopende All The Pretty Girls. Het tweemaal Platinum-gecertificeerde nummer Way Down We Go werd gebruikt in diverse populaire televisieseries zoals Grey’s Anatomy en Riverdale.

Nadat KALEO eind 2018 een bijna non-stop driejarig tourschema afsloot, was frontman JJ Julius Son in de studio aan het werken aan het langverwachte vervolgalbum. Op 23 april 2021 verscheen de nieuwe plaat Surface Sounds, die onder meer de singles I Want More, Break My Baby en Skinny bevat.

Met meer dan 1 miljard wereldwijde streams en talloze uitverkochte headlineshows, heeft KALEO bewezen een wereldwijd fenomeen te zijn. Zo verkocht de band hun eerste Amerikaanse headline-tour volledig uit, waren ze een opvallende verschijning op grote festivals zoals Coachella, Lollapalooza en Bonnaroo en verzorgden ze meerdere keren het voorprogramma van de Rolling Stones.

KALEO werd in 2012 opgericht in de IJslandse plaats Mosfellsbær en bestaat uit zanger, gitarist en songwriter JJ Julius Son, drummer David Antonsson, bassist Daniel Kristjansson en gitarist Rubin Pollock. De band staat bekend om hun alternative rock sound die ze vermengen met blues- en folk invloeden. @Mojo Concerts

kaleo – Fight or Flight Tour

Vrijdag 21 januari 2022 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 39,20 (incl. servicekosten)