Sandra van Nieuwland

Singer/songwriter presenteert nieuwe single.

Nederlandse singer/songwriter Sandra van Nieuwland presenteert op vrijdag 11 juni met trots haar nieuwe single ‘Sandcastles’.

Het zomerse en schijnbaar lichtvoetige nummer is een eerste voorproefje van het nieuwe album dat begin volgend jaar uitkomt en kondigt meteen de start van de serie live clubtour concerten aan die Sandra de komende maanden in het land speelt. ‘Sandcastles’ is een catchy popsong met een zomerse knipoog naar de 80’s met onder al dat zand toch een diepere laag.

Sandra van Nieuwland breekt in 2012 definitief door als deelnemer van The Voice of Holland. Dat zelfde jaar schrijft ze Nederlandse muziekgeschiedenis door met maar liefst vijf van haar singles in de top 10, ook nog tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan.

 

Haar debuut album ‘And More’ staat zeven weken op nummer 1 en wordt beloond met platina. Na dit avontuur richt Sandra zich meer op het schrijven van indie nummers en mag ze voor haar tweede album ‘Banging On The Doors Of Love’ een gouden plaat en de prestigieuze Edison Pop voor Beste Album in ontvangst nemen.

Begin vorig jaar zat Sandra midden in haar Human Alien tour toen de zalen sloten en er even geen zicht was op een vervolg. Nu er weer voorzichtige live optredens gepland kunnen worden laat ze zich dat geen twee keer zeggen!

Vanaf juli vervolgt Sandra van Nieuwland haar clubtour en naast materiaal van haar meest recente album ‘Human Alien’ en eerder werk van onder meer haar platina-album ‘And More’, wordt nu dus ook haar nieuwe single ‘Sandcastles’ aan de setlist toegevoegd. @Multimo Media