Jett Rebel

Jett Rebel kondigt tour aan en verplaatst album.

Jett Rebel gaat weer op tour! Vanaf september is hij weer in de Nederlandse clubs en zalen te vinden waar hij nummers zal spelen van zijn nieuwe album Pre-Apocalypse Party Playlist.

Vanwege vertraging in het productieproces wordt de releasedatum van het album verschoven naar 20 augustus. Pre-Apocalypse Party Playlist is al te reserveren en pre-orders besteld via Platomania worden gesigneerd en twee dagen eerder thuis bezorgd.

Foto Kay Nambiar

Eindelijk mag Jett Rebel samen met zijn band weer het podium op! Daar zal hij tijdens zijn shows de negen typische Rebel-pareltjes spelen die terug te vinden zijn op Pre-Apocalypse Party Playlist.

Hij schreef het album alsof de rest van de wereld niet bestond en de verwachtingen evenmin. Een album dat alles meedraagt dat hij in zijn leven heeft geleerd. Dat alles vertegenwoordigt waar hij van houdt, dat hij is. Een album met een glashelder vertrekpunt: ‘Dit is de plaat die je draait op het feestje de avond voordat de wereld vergaat.’ En op dat feest zijn alle meningen vertegenwoordigd.

In april bracht Jett Rebel zijn eerste single in drie jaar tijd uit: ‘Love Right Now’. NPO Radio 2 kroonde het nummer tot TopSong, een mooie binnenkomer voor de eerste single van het album. Binnenkort volgt een nieuwe single. @Warner Music