Zuiderpark Live

WIN TICKETS! Douwe Bob, Rolf Sanchez, Milow en meer op Zuiderpark Live.

Geniet deze zomer in coronaproofsetting (1,5 meter / geen testen voor toegang) in het sfeervolle en gezellige openluchttheater in het Zuiderpark, Den Haag van optredens van Douwe Bob, Pink Project (uitverkocht), Juf Roos (uitverkocht), Rolf Sanchez, Milow, DeWolff, Son Mieux, Guido Weijers en Sjaak Bral. Klik hier voor de volledige agenda.

Het sfeervolle Zuiderparktheater biedt in coronasetting ruimte aan 280 bezoekers per show. Testen voor toegang is door de 1,5 meter-setting niet nodig. De ticketprijzen op de website zijn voor twee personen (één ticket is geldig voor twee personen). @Greenhouse Talent @Zuiderpark Live

Sfeerimpressie Zuiderparktheater (foto is gemaakt voor corona – © Piet Vernimmen)

WIN 2 TICKETS!

Ga naar de winactie op onze Facebook of Instagram, laat ons weten welke show jij wil bezoeken en met wie en wie weet win jij een tweepersoonsticket voor een show naar keuze! Winnaars worden 8 juli bekendgemaakt.