DJ Marathon voor Harder Styles

DJ’s strijden om wereldrecord langste DJ Marathon Harder styles.

Op 9 augustus om 00.30 uur werd het wereldrecord langste DJ Marathon voor Harder Styles, van meer dan 10 dagen (244,5 uur) lang non-stop behaald. Dit is tot nu toe het langst durende evenement wat deze zomer is doorgegaan in Nederland.

De clubs en festivals in Nederland mochten weer open na een periode van 1,5 jaar, dit was helaas maar voor hele korte duur. De organisatoren van festivals, evenementen en DJ’s hebben een uitdagende tijd achter de rug met de sluiting door de corona maatregelen.

Om de DJ’s een hart onder de riem te steken en het uitgaanspubliek entertainment te geven, hebben de titelhouders (Anthony Donner en Amrish Raghosing) van de langste DJ Marathon voor de hardere stijlen (7 dagen non-stop draaien) hun eigen wereldrecord verbroken. Met meer dan 10 dagen (245 uren in totaal) non-stop live optredens met 245 DJ’s die zowel uit Nederland als buitenland naar de studio in DJ School Alphen in Alphen aan de Rijn komen voor hun deelname.

Het startsein van de 10-daagse Harder Styles DJ Marathon werd gelost op donderdag 29 juli om 20.00 uur. DJ/Producer Frontliner trapte als eerste de DJ marathon af, Adaro, Digital Punk, Crypsis, The Pitcher, Geck-O en Jason Payne namen het daarna over met MC Da Syndrome achter de microfoon. De Harder Styles DJ Marathon is beëindigd op 9 augustus na 00.00 uur.

De marathon werd afgesloten door Trasher, Akira en Akira zijn 16 jarige zoon Bruce. De ’s werelds langste Harder Styles DJ marathon heeft langer dan 10 dagen geduurd, er werd dag en nacht 24/7 onafgebroken 244,5 uur muziek worden gedraaid door DJ’s van Nederlandse en buitenlandse bodem. Van de grootste DJ’s uit de Harder Styles scene tot aanstormend talent van jong tot oud. Het evenement werd geregistreerd door filmcamera’s, geïnteresseerden uit de hele wereld hebben online live meegekeken via www.djmarathonlive.com en via de Nederlandse TV op Ziggo via kanaal 605, Roku, Amazon Firestick.

De volgende DJ’s hebben o.a. gedraaid tijdens de Harder Styles DJ Marathon: Frontliner, Ran-D, Adaro, Villain, Digital Punk, Crypsis, The Pitcher, MC Da Syndrome, Dr. Rude, The Darkraver, Deepack, Freestyle Maniacs, Pavo, Kronos, Sub Sonik, Re-Style, Bulletproof, Akira, Trasher, Ruthless, Crypton, Serra, Hard Effectz, Retaliation, Imperatorz, The Russian, Level One en nog meer dan 215 andere Harder Styles DJ’s.

Wanyama-photo en Barry Jonas