Fotoserie: Fairy Nights Close Encounters of the Fairy and Ghostly Kind

Fotoserie: Magisch fantasy event op Kasteel de Haar.

Fairy Nights, Close Encounters of the Fairy and Ghostly Kind is een adembenemende en tegelijk rustgevende kostuumreis. Maar bereid je wel voor 3 schokkende ontdekkingen tijdens dit magische event.

Traditiegetrouw vindt in april op Kasteel de Haar het grootschalige fantasy evenement Elfia plaats. Dit jaar introduceert Elfia een volledig nieuw, corona-proof, concept; Fairy Nights. Een kostuumwandeling door de tijd. Ontdek in de mysterieuze avondschemering en in het avondduister de mysteries van Kasteel de Haar. Aan het concept is dit jaar een grote groep acteurs toegevoegd die tot de verbeelding sprekende personages uit het verleden uitbeelden.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl