Fotoserie: grootse première nieuwe K3 show

Klaasje neemt afscheid van K3 met een wervelende nieuwe K3-show.

Op zaterdag 28 augustus ging in AFAS Live de nieuwe K3 Show in première! In deze show neemt Klaasje afscheid van K3. De fans konden brieven insturen met hun afscheidsboodschap. De nieuwe K3 show is een interactief spektakel geworden met vele grote K3-hits én met nieuwe K3-liedjes.

De wervelende K3-show rondom het afscheid van Klaasje begon met het liedje waar ooit K3 mee begon: 10.000 Luchtballonnen. Daarna kwamen twee brievenbussen op het podium: brieven voor Klaasje en en een Dromenbus met brieven hoe de nieuwe K3 er uit moet zien, jongen meisje, de meeste kozen een meisje dat lief moest zijn, goed moest kunnen zingen en dansen. Klaasje neemt alle brieven mee naar huis.

Ron Boshard praatte de show aan elkaar, maakte grapjes en pakte brieven uit de Dromenbus als K3 weer van kleding wisselde. Je zag heel veel outfits. Ron deed een spel met het publiek, wie het hard geluid kon maken. De vaders, moeders of kinderen, om de beurt, en toen de rijen achteraan en vooraan.

Naast alle vrolijke liedjes was er ook een serieuze noot: Mijn held over Alzheimer: de opa’s van Klaasje en Hanne hadden het. Maar daarna wordt er meteen weer een feestje gebouwd, een feestje in de keuken. Er waren ook liedjes uit de eerste film, zoals 1000 Kleine Matroosjes en Varen. Verder hoorde je tijdens de show ook Meiden van de Brandweer en Bij de Politie, Kusjessoldaten en de laatste single Beter als je Danst waar de show ook mee eindigde. Verder blikt K3 terug op de afgelopen 6 jaar en leren we welke dromen de meisjes van K3 hadden toen ze zelf nog kind waren.

De nieuwe K3-show zit weer vol verrassingen en zorgt ervoor dat de kids en hun ouders en grootouders weer een onvergetelijke ochtend of middag hebben. Kijk voor tickets voor de shows op

https://studio100.com/nl/nl/algemeen/shows/k3-show-2020-nl

Fotografie en tekst: Esmee Burgersdijk