The Script

Band met greatest hits tour naar Ziggo Dome Amsterdam.

The Script geeft vrijdag 10 en 11 juni 2022 concerten in Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert staat in het teken van hun Greatest Hits Tour en het nieuwe album ‘Tales From The Script’, dat in oktober uitkomt. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start volgende week vrijdag 3 september om 09:30 uur via Ticketmaster.

The Script viert met de release van hun Greatest Hits album ‘Tales From The Script’ hun allesomvattende carrière die bestaat uit vijf nummer 1 albums in het Verenigd Koninkrijk, zes miljard streams en meer dan twee miljoen verkochte tickets voor hun concerten.

De Europese tour gaat in februari van start met een reeks intieme clubshows en vanaf mei tourt de band langs de grotere arena concertzalen door het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het zijn hun eerste live shows in meer dan twee jaar. De tour bevat o.a. een concert in de O2 in Londen en wordt afgesloten met twee optredens in thuisland Ierland in de 3Arena in Dublin. The Script wordt tijdens het laatste deel van de tour vergezeld door special guest Ella Henderson.

‘Tales From The Script’ is een verzamelalbum met daarop hun grootste hits en de populairste nummers van de afgelopen zes albums met o.a. de nummer 1 hit ‘Hall of Fame’ (met Will.i.am) en de Top 10 hits ‘The Man Who Can’t Be Moved’, ‘For The First Time’ en ‘Superheroes’. Daarnaast bevat het album speciale opnames van hun liveshows, waaronder ‘Breakeven’, hun debuutsingle ‘We Cry’ en ‘Rain’.

De plaat is een ode aan alles wat het trio, Danny O’Donoghue, Glen Power en Mark Sheehan, samen heeft bereikt sinds de oprichting veertien jaar geleden. Met tevens een gloednieuw nummer ‘I Want It All’, dat volgens Sheehan ‘alle ingrediënten heeft die iedereen kent en waar iedereen van houdt’, én de immens populaire ‘Acoustic Sessions’-versie van ‘Never Seen Anything ‘Quite Like You”. @Mojo Concerts

Foto’s Harold Versteeg