Fotoserie: Kleurrijk kostuumfestival Elfia Arcen

Uitbundig genieten voor fantasy liefhebbers.

Afgelopen weekend 18 en 19 september waren de kasteeltuinen van het Limburgse Arcen weer het toneel van het jaarlijkse Fantasy Festival Elfia.

Daar kwam je mooi uitgedoste mensen tegen die uitbundig genoten van al het moois wat er in de kasteeltuinen te zien was. Zo waren op deze zonovergoten dag onder meer een grootse kostuumparade en verschillende muziekoptredens.

Veel mooie dames in kleurrijke kostuums, stoere mannen in Noormannenpakken, Jonge mannen met elfenoren. Grijze kerels in Noormannenpak. Door corona mochten bezoekers niet dansen en niet samenklitten. Toch was de stemming uitgelaten en genoot iedereen met volle teugen van een heerlijk weekend waar lang naar uitgekeken was.

Fotografie: Anneke Ruys