Joe Bonamassa

Joe Bonamassa in Ziggo Dome op 30 april.

Joe Bonamassa geeft op zaterdag 30 april een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. De show maakt deel uit van de tournee naar aanleiding van zijn nieuwe album ‘Time Clocks’ dat op 29 oktober verschijnt. De voorverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 10 september om 9.00 uur.

De Amerikaanse bluesgitarist en -zanger treedt op met een groep zorgvuldig geselecteerde topmuzikanten. Naast nummers van zijn nieuwe, 15e solo studioalbum, speelt hij ook nummers van andere albums uit zijn uitgebreide catalogus, zoals ‘Royal Tea’, ‘Redemption’, ‘Blues of Desperation’ en ‘The Ballad of John Henry’ plus enkele klassieke Bonamassa-publieksfavorieten.

Joe Bonamassa, al meer dan 30 jaar actief in de muziekwereld, blijft veelzijdig artistieke paden bewandelen en voortbouwen aan een innovatief en soulvol oeuvre. Zijn carrière begon toen hij in 1989, slechts twaalf jaar oud, in het voorprogramma stond van B.B. King. Tegenwoordig staat hij wereldwijd bekend als een van de beste gitaristen van zijn generatie en een zich continu ontwikkelende singer-songwriter met tot nu toe meer dan 40 albums, allemaal uitgebracht op zijn eigen label J&R Adventures. @Mojo Concerts
Joe Bonamassa
Zaterdag 30 april 2022, Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €88,48 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/joebonamassa
De kaartverkoop voor het concert start 10 september om 9.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).