Nicky Jam

Dansen met Nicky Jam op 21 november 2021 in Rotterdam Ahoy.

De populaire reggaetonzanger Nicky Jam komt op zondag 21 november 2021 naar Rotterdam Ahoy. Het is tijd om te dansen op de heerlijke latin hits van de Puerto Ricaans-Dominicaanse artiest die met zijn ‘Infinity’ tour, in het kader van zijn nieuwe gelijknamige album, naar Europa komt. De kaartverkoop start op vrijdag 17 september om 10.00 uur via Ticketmaster.

De grote doorbraak van Nicky Jam in Nederland kwam door zijn samenwerking met Enrique Iglesias uit 2015, ‘El Perdón’, waarmee ze de eerste plaats in de Nederlandse top 40 behaalden en maar liefst 26 weken in de lijst stonden. De afgelopen jaren scoorde hij wereldwijd grote hits met o.a. ‘El Amante’ en is hij goed voor zo’n 14 miljard(!) views op YouTube, miljoenen subscribers en ruim 770 miljoen streams van megahit ‘X’ met J Balvin. De reggaeton superster, die in augustus 2021 zijn laatste plaat ‘Infinity’ uitbracht, houdt nu met zijn tour halt in Rotterdam waar hij zijn publiek trakteert op zwoele latin beats. Een dansfeestje om niet te missen als echte latinliefhebber.

In het begin van zijn carrière vormde Nicky Jam, samen met Daddy Yankee, het succesvolle duo Los Cangris. Na de split van Los Cangris bereikte de carrière van Nicky Jam een dieptepunt. In die periode trad hij op als coverzanger in een hotel in Medellín. Het is die stad die voor de ommekeer in Nicky’s carrière zorgde. Hij herpakte zich, stortte zich weer op zijn muziek en de rest is geschiedenis. Over die woelige periode en zijn intrede in de Latijns-Amerikaanse muziekindustrie vertelt hij voluit in de populaire autobiografische Netflixserie ‘El Ganador’. @Greenhouse Talent