Niels Geusebroek

Zanger zingt Daughters van John Mayer in een leeg Concertgebouw.

 

Na Romy Monteiro, DI-RECT en Alain ft Twan van Steenhoven voor de campagne This Song Will Free a Girl, neemt Niels Geusebroek het vierde nummer in de vijfdelige reeks voor zijn rekening. Op donderdag 9 september om 17:00 uur verschijnt op www.freeagirl.nl het ontroerende nummer Daughters van John Mayer, gezongen door Niels Geusebroek. Het nummer en de videoclip worden opgedragen aan Nisha, een meisje waarvan Free a Girl weet dat zij momenteel wordt vastgehouden door een pooier.

In een leeg Concertgebouw zong Niels Geusebroek ingetogen het nummer Daughters van John Mayer met de boodschap aan alle meisjes die nog vastzitten, aan hun vaders en moeders die radeloos zijn en niet weten waar hun dochter is en zich afvragen of zij haar ooit nog hun armen kunnen sluiten. Hij draagt het nummer op aan Nisha, een van die meisjes die nog niet vrij is. Door een lek bij de politie is het de teams tijdens een bevrijdingsoperatie afgelopen maand niet gelukt om haar te bevrijden. Nisha zit nog vast in een bordeel en wordt constant verplaatst om ons team een stap voor te zijn.

De videoclip van Niels Geusebroek met Daughters is vanaf 9 september om 17:00 uur te zien op www.freeagirl.nl

This Song Will Free a Girl

Daughters is het vierde nummer dat uitkomt in de vijfdelige reeks voor de campagne This Song Will Free a Girl. Iedere week wordt van één van de vijf deelnemende artiesten een nummer uitgebracht om de strijd tegen seksuele uitbuiting van jonge meisjes en vrouwen onder de aandacht te brengen. Vijf weken lang verschijnt iedere donderdag om 17:00 uur op de website van www.freeagirl.nl een nummer. Deelnemende artiesten zijn Romy Monteiro, Glennis Grace, DI-RECT, Alain Clark ft Twan van Steenhoven en Niels Geusebroek. @Media Tornado

Foto Gwendolyne van Erp Livepicz.nl

www.freeagirl.nl