Clouseau

Belgische band komt met nieuwe single.

Clouseau lanceert gloednieuwe single ‘Eén Keer In Een Leven’ en roepen fans op om samen hun ware liefde te verrassen.

Clouseau lanceert vandaag de gloednieuwe single ‘Eén Keer In Een Leven’. Op het nummer bezingen Koen en Kris de ware liefde, want niets is zo overweldigend en overmeesterend als het gevoel die gevonden te hebben. Daarom lanceren Koen en Kris meteen ook een oproep om je ware liefde te verrassen met de hulp van Clouseau. Daarmee willen Koen en Kris de ware liefde huldigen.

Luister ‘Een Keer In Een Leven’

Wil je bijvoorbeeld de hulp van Koen en Kris om je geliefde ten huwelijk te vragen? Of wil je graag laten weten aan je soulmate dat je na al die jaren nog altijd even gek bent op hem/haar? Of misschien zet je graag je moeder of vader in het zonnetje omdat zij er altijd voor je zijn? Je kan het niet zo gek bedenken of Koen en Kris zijn er om je te helpen.

Koen en Kris gaan zo op zoek naar unieke verhalen en willen de ware liefde bejubelen, “Want dit gebeurt één keer in een leven, de ware liefde komt voorbij”. Uit alle inzendingen maken ze een selectie waarna Koen en Kris in actie komen voor de perfecte verrassing.

Klik op onderstaande link om deel te nemen aan de actie.

“Eén Keer In Een Leven” is een single waar we heel fier op zijn, een vette song, beetje nieuwe Clouseau, met véél energie, en wat ons betreft een fijne insteek: wat gebeurt er als je met één druk op de knop de geschiedenis van je leven kan wissen?” – Kris

“Mijn geschiedenis wissen met één druk op de knop om dan als onbekende gast de ware liefde ontdekken…. Ik zeg niet neen. In een liedje kan alles.” – Koen

De nieuwe single ‘Eén Keer In Een Leven’ is de voorloper van het ondertussen veertiende Nederlandstalige album van Clouseau. Dat nieuwe album wordt in het voorjaar verwacht. Op zondag 23 januari 2022 speelt Clouseau in een uitverkocht Paradiso. @Warner Music