Coldplay

Band brengt nieuw album Music Of The Spheres uit.

Vandaag heeft Coldplay het negende studioalbum Music Of The Spheres uitgebracht. Op het door Max Martin geproduceerde album staan de eerder uitgebrachte singles ‘Higher Power’, ‘Coloratura’ en ‘My Universe’. De plaat is een ‘out of this world’-ervaring en bevat samenwerkingen met artiesten als BTS en Selena Gomez. De track ‘Let Somebody Go’ is een gevoelig duet samen met de Amerikaanse zangeres. Gisteren heeft de band een wereldwijde tour aangekondigd.

Aandacht voor duurzaamheid en het klimaat is een prioriteit. In de aankomende Music Of The Spheres Tour houdt Coldplay daarom rekening met een uitgebreide reeks duurzaamheidsinitiatieven en milieuverplichtingen: waaronder het halveren van de CO2-uitstoot en het planten van een boom voor elk verkocht ticket.@Warner Music