10CC

Nostalgische muziekklanken tijdens eerste popconcert in het nieuwe Amare.

Op 29 oktober vond in het Amare Theater in Den Haag het eerste popconcert in het nieuwe Haagse cultuurpaleis plaats, in samenwerking met PAARD.

De legendarische band 10CC  kwam naar Den Haag voor een concert in Amare in samenwerking met PAARD. Met hits als ‘Dreadlock Holiday’, ‘I’m Not In Love’ en ‘The Things We Do For Love’ schreef 10CC regelrechte muziekgeschiedenis.Zij aan zij met artiesten als David Bowie, Queen en Elton John domineerde de band hitlijsten over de hele wereld. 10CC verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen albums, en kan internationaal rekenen op lof van zowel het creatieve als het commerciële publiek.

Axl Rose van Guns ’n Roses zei ooit over het tijdloze ‘I’m Not In Love’: that song messes with my life, man. It’s one of my favourite songs of all time. Ooit in 1972 in Manchester opgericht als Hotlegs, werd de band al snel omgedoopt tot het 10CC zoals we het vandaag kennen. Onder leiding van origineel lid Graham Gouldman, en met oudgedienden Paul Burgess en Rick Fenn brengt deze iconische groep de dreadlock holiday naar het nieuwe Amare. @PAARD @Amare

Fotografie Maarten Ederveen