Ghost

Award winning band komt met Imperatour Europe 2022 naar RTM Stage Rotterdam.

Op zondag 17 april komt de Grammy Award winnende band Ghost naar Rotterdam voor een show in de nieuwe concertzaal RTM Stage van Rotterdam Ahoy. De show is onderdeel van de Imperatour – Europe 2022, hun grootste Europese tournee tot nu toe is. De kaartverkoop voor de show in Rotterdam start aanstaande vrijdag 26 november om 10 uur via Ticketmaster.

Net als hun A Pale Tour Named Death in 2018 trapt Ghost ook deze nieuwe tournee af met een show in de historische Royal Albert Hall in London. Vervolgens speelt de band gedurende april en mei shows door heel Europa. Support acts voor deze tournee zijn Uncle Acid & The Dead Beats en Twin Temple.

Onlangs verscheen voor het eerst in twee jaar een nieuwe single van de band genaamd Hunters Moon. De release ging gepaard met een video geregisseerd door Amanda Demme. De single is tevens te horen in de nieuwste Halloween Kills film.

GHOST – IMPERATOUR EUROPE 2022
Support acts: Uncle Acid & the Deadbeats + Twin Temple

Zondag 17 april | RTM Stage, Rotterdam Ahoy
Aanvang: 19:15 uur | Entree: €58,24 (incl. servicekosten

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/ghost
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 26 november om 10 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm). @Mojo Concerts