VESTROCK 2022

Eerste namen Vestrock 2022 met o.a. Within Temptation, Wolfmother, Suzan & Freek en Lucas & Steve.

Foto Rob Herstel

Na de succesvolle editie van VESTROCK DOWNTOWN op 5 en 6 november 2021 was een succes. Met shows van onder andere Chef’Special, Maan, Mental Theo, Blaudzun, Stereo MC’s en Kris Kross Amsterdam werd de festivalhonger even gestild. Uiteraard kijken we alweer vooruit naar VESTROCK 2022 dat zal plaatsvinden op onze vertrouwde thuisbasis Eiland Buitenvest.

Gavin James in Afas Live Amsterdam [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Foto Harold Versteeg

EERSTE NAMEN VESTROCK 2022
Op 3, 4 en 5 juni 2021 vindt de elfde editie van VESTROCK plaats. Met heel veel plezier presenteren we hiervoor de eerste namen, waaronder enkele herbevestigingen:

Within Temptation
Wolfmother
Suzan & Freek
The Darkness
Lucas & Steve
Gavin James
Nada Surf
Daithi
Thumper
Ten Times A Million

Er zullen nog tientallen namen volgen voor de 11e editie van VESTROCK, waaronder nog meer headliners, herbevestigingen en vanzelfsprekend ook aanstormend talent.

Lucas & Steve op de 20ste editie van Dance Valley in Velsen [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Foto Harold Versteeg

VESTROCK
VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival dat plaatsvindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot één van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en dance liefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden.

VESTROCK 2022 brengt je wederom het ultieme weekend weg met ca. 60 live acts, een onderwijs- en theaterprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY en exclusieve optredens op diverse locaties. Bovendien biedt VESTROCK een familieprogrammering waarin ook de jongere bezoeker een echte festival ervaring mee kan maken. Krijg de kans om zowel nieuwe opkomende acts te ontdekken als te genieten van de meer gevestigde namen. Daarnaast zal er opnieuw een bourgondisch aanbod zijn aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK BLOND en een geweldige camping.

KAARTVERKOOP IS GESTART
De kaartverkoop voor VESTROCK 2022 is inmiddels gestart via www.vestrock.nl. VESTROCK vindt plaats op een eiland, waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is. Tot 1 januari zijn tickets nog te verkrijgen tegen het huidige tarief (vrijdag € 50, zaterdag € 55, zondag € 35, vrij + zat combi € 75, weekender € 105). Na deze periode gelden de 2022 voorverkoopprijzen (vrijdag € 65, zaterdag € 65, zondag € 40, vrij + zat combi € 90, weekender € 125).